Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η οψιόν ανανέωσης του Κουφού (video)

Η οψιόν ανανέωσης του Κουφού (video)
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Καλή επιλογή είναι για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Κουφός, ο οποίος αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Έλληνας σέντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο 40 ημερών με τους ερυθρόλευκους και έρχεται με σκοπό να βοηθήσει, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Χασάν Μάρτιν στο γόνατο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο, ρωτήθηκε για την περίπτωση του παίκτη και τόνισε πως υπάρχει οψιόν ανανέωσης.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός με αυτή του την κίνηση αρχίζει να σκέφτεται και το μέλλον του, καθώς σε λιγότερο από 2 μήνες τελειώνουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί στην οκτάδα θα συνεχίσει να έχει υποχρεώσεις μέχρι τον Μάιο.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Κουφός είναι μία περίπτωση παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και αν η συνεργασία των δύο πλευρών κυλήσει ομαλά, τότε δεν αποκλείεται ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι τόσο ο παίκτης, όσο και ο σύλλογος θα μείνουν ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Δείτε τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Διαβάστε επίσης