Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ είναι μία ευκαιρία...

Ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ είναι μία ευκαιρία...
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 14:37

Ματς στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός την Πέμπτη δεν έχει μόνο στο ποδόσφαιρο, έχει και στο μπάσκετ. Μία ώρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν και για τη Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει στο κλειστό του Φαλήρου την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε έναν αγώνα στον οποίο έχουν αρκετά προβλήματα.

Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι οι τραυματίες Χασάν Μάρτιν και Κώστας Παπανικολάου.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στο ματς αυτό ο Κώστας Κουφός, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο, αφού έχει κάνει με την ομάδα μόλις μία προπόνηση.

Το παιχνίδι αυτό όμως είναι μία καλή ευκαιρία για όλους στον Ολυμπιακό να δείξουν πράγματα. Η ομάδα έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και για αυτό έχει μείνει επί της ουσίας εκτός στόχου πρόκρισης στην πρώτη 8άδα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν και φέτος τον τίτλο και ο Ολυμπιακός απέναντι στους Ρώσους πρέπει να βγάλει αντίδραση. Να αλλάξει έστω και λίγο, έστω και τώρα, την εικόνα που έχει σε συνεχόμενα παιχνίδια...

Διαβάστε επίσης