Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλαξε το τσιπάκι, κόντρα στους Ρώσους! (photo)

Άλλαξε το τσιπάκι, κόντρα στους Ρώσους! (photo)
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 10:58

Μία… επανεκκίνηση, από τώρα, ίσως και για του χρόνου, θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι μαθηματικές ελπίδες του, για πρόκριση, στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, μπορεί να μην έχουν σβήσει, αλλά το εγχείρημα είναι τρομερά δύσκολο, έως… απίθανο, πλέον, να έχει επιτυχία. Πράγμα που σημαίνει, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει και το άγχος, να… βαραίνει περισσότερο την κατάσταση. Και, εδώ που τα λέμε, ποτέ δεν ξέρεις…

Έτσι, απόψε το βράδυ (21:00) μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει μία επανεκκίνηση, μέσα στην έδρα του. Η οποία τόσο πολύ τον έχει πληγώσει, στη φετινή διαδικασία της κανονικής περιόδου, της Ευρωλίγκας. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Θρύλος κυνηγάει μία δύσκολη κατάσταση, μία νίκη, η οποία μόνο εύκολο δεν είναι να έρθει… Από την άλλη, κανένα, μα κανένα ματς δεν είναι εύκολο, σε αυτή τη διοργάνωση.

Μπορεί η 8άδα να μοιάζει μακρινή, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον στόχο. Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους. Και όταν λέμε μέχρι τέλους, εννοούμε μέχρι το τελευταίο ματς. Αλλά και να χτίζει, παράλληλα, για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, από τη φετινή! Πάμε λοιπόν, για μία… αλλαγή στο τσιπ, απόψε το βράδυ. Και… όλα γίνονται! Με αυτό τον Ολυμπιακό, ΟΛΑ γίνονται!

Διαβάστε επίσης