Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδικεί τον εαυτό του...

Αδικεί τον εαυτό του...
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά έδειξε δύο πρόσωπα. Στην έναρξη του αγώνα έδειχνε να μην έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του τα τρία άσχημα δεκάλεπτα από το παιχνίδι με την Εφές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην πρώτη περίοδο να σκοράρει μόνο 12 πόντους. Στη συνέχεια όμως αυτό άλλαξε.

Έβγαλε αντίδραση, καλές άμυνες και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 25 πόντους, ηττήθηκε μόνο για έναν.

Εδώ που τα λέμε οι ελπίδες έτσι κι αλλιώς ακόμα και πριν από το παιχνίδι ήταν μόνο βαθμολογικές. Δυστυχώς όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε ο Ολυμπιακός φέτος έχει αδικήσει τον εαυτό του και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Προφανώς και είναι νωρίς για να κάνουμε απολογισμό, καθώς στη ζωή και γενικότερα στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ. Όμως δεν μπορούμε να μην πούμε πως του αξίζει η θέση που βρίσκεται.

Έχασε πολλά παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα και δεν μιλάμε μόνο αγωνιστικά, ότι δηλαδή έπαιξε καλύτερα αλλά δεν πήρε το ροζ φύλλο. Μιλάμε για τα άλλα που έπρεπε να μπει να τα καθαρίσει (π.χ. Μπασκόνια, Βαλένθια, Βιλερμπάν) και τα έχασε.

Θα πείτε με τα αν δεν γίνεται δουλειά και θα έχετε και δίκιο. Ο Ολυμπιακός πέρασε μία τεράστια περίοδο ντεφορμαρίσματος στο χειρότερο χρονικά σημείο και ακόμα και τώρα αγνοεί τη νίκη από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία στις 19/01.

Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι ότι στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρει μεγάλες νίκες.

Η ομάδα χρειάζεται πίστη και δύναμη, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες και ο προπονητής θέλουν να χάνουν, κανένας δεν θέλει. Όπως είπαμε και πριν ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν, όπου θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επόμενης.

Διαβάστε επίσης