Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χάρισον: «Δεν εγκαταλείπουμε»

Χάρισον: «Δεν εγκαταλείπουμε»
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 17:20

Για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια, αλλά και για τη συνέχεια στη διοργάνωση μίλησε ο Άαρον Χάρισον, που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα πρέπει να βγάλει αντίδραση η ομάδα και να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την πρόκριση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Βιτόρια:

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να «χτίζεις» πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα «κλειδιά» της αναμέτρησης, είπε:

«Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε:

«Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».

Διαβάστε επίσης