Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Αναζητεί… σφυγμό, βλέπει Κουφό! (photo)

Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Αναζητεί… σφυγμό, βλέπει Κουφό! (photo)
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 11:17

Δύσκολο ματς, απόψε, για τον Ολυμπιακό. Ακόμη ένα, στην Ευρωλίγκα. Απέναντι στην Μπασκόνια, ο Θρύλος θέλει απόψε (20:00) να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, ψάχνοντας παράλληλα τον… σφυγμό του. Ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη, για 6 συνεχόμενα ματς, πράγμα το οποίο δεν συνάδει, με την ποιότητα της ομάδας, την αξία παικτών και προπονητή, αλλά και με τις δυνατότητες του συνόλου. Και στόχος όσων αγωνιστούν, απόψε, είναι να ανατρέψουν αυτή την εικόνα.

Ο Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπανικολάου, Μάρτιν και Πρίντεζη, γεγονός το οποίο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη θέση της ομάδας… Αλλά ο Ολυμπιακός έχει μάθει, πλέον, να ζει με τα προβλήματά του. Και να παίρνει και αποτελέσματα, με τα προβλήματά του, όπως έχει κάνει, κατά καιρούς… Ο Ολυμπιακό καλείται και σήμερα, να τα διαχειριστεί.

Από την άλλη, αναμένουμε σήμερα να δούμε σε δράση τον Κώστα Κουφό. Ο Μπαρτζώκας αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει και να του δώσει χρόνο, στο παρκέ. Άλλωστε, τόσο ο Θρύλος, όσο και ο παίκτης, πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν για το μέλλον. Ένα μέλλον, το οποίο μπορεί να τους φέρει μαζί, όπως και τώρα. Και οι δύο πλευρές να επωφεληθούν, ο ένας από τη σχέση του, με τον άλλο. Έχει και αυτό το ενδιαφέρον του, λοιπόν, πέρα από την ανάγκη της ομάδας να… βρει σφυγμό και να μπορέσει να αντιδράσει, στο αποψινό ματς, στη Χώρα των Βάσκων.

Θυμίζουμε: Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Nταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Διαβάστε επίσης