Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν πάρεις 2-3 πράγματα από τον καθένα μπορούν να σε βοηθήσουν» (video)

«Αν πάρεις 2-3 πράγματα από τον καθένα μπορούν να σε βοηθήσουν» (video)
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 09:16

Στον Ιωνικό συνεχίζει την καριέρα του ο Αντώνης Κόνιαρης και μιλώντας στην μπασκετική εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ», μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τις εμπειρίες που πήρε.

Για τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στην Ομπραντόιρο: «Είχαμε γεμάτο ρόστερ στον Ολυμπιακό, έπρεπε κι εγώ να βρω μια ομάδα που θα με βοηθήσει και θα την βοηθήσω. Η ισπανική είναι μια πολύ διαφορετική λίγκα, παίζεται πολύ γρήγορο μπάσκετ. Προσωπικά, με βοήθησε να δω κάτι πέρα από αυτά που έχω μάθει στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό: «Και ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας), και τα άλλα παιδιά είναι από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Έχουν εμπειρίες που αν πάρεις 2-3 πράγματα από τον καθένα μπορούν να σε βοηθήσουν. Το να κερδίσεις τον σεβασμό των συμπαικτών σου, σε όποια ομάδα και αν είσαι, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Ιωνικό, είναι το πιο σημαντικό».

Για τον δανεισμό του στον Ιωνικό: «Μπορεί στην Ομπραντόιρο να μην έκατσα τόσο πολύ αλλά πιστεύω πως ο Ιωνικός αυτή τη στιγμή μου δίνει μια τεράστια ευκαιρία και έτσι ακριβώς το βλέπω. Να βοηθήσω την ομάδα αλλά να με βοηθήσει κιόλας να βρω τα πατήματά μου».

Για τη φετινή σεζόν: «Ο κορονοϊός δυστυχώς μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό που λέγαμε από την αρχή είναι το ποια ομάδα θα αντέξει σε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Φασούλας: «Θέλουμε να ξανά φέρουμε το μπάσκετ στην πρώτη γραμμή» (video)

Φασούλας: «Θέλουμε να ξανά φέρουμε το μπάσκετ στην πρώτη γραμμή» (video)

Για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλοθοσφαίρισης (ΕΟΚ) μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και πρώην δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας.