Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δώσε συνέχεια στην καλή εικόνα… (photo)

Δώσε συνέχεια στην καλή εικόνα… (photo)
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 12:40

Επιστροφή στο παρκέ, απόψε το βράδυ, για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ, στο ΣΕΦ, στις 21:00, με στόχο να δώσει συνέχεια στην καλή του εικόνα, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αλλά και να δείξει ότι δεν παρατάει την προσπάθεια, μέχρι το φινάλε. Μέχρι να μην έχει, πλέον, ουδεμία μαθηματική ελπίδα πρόκρισης.

Σπάζοντας το αρνητικό σερί, με τις 7 συνεχόμενες ήττες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα και δείχνοντας ότι έχει… ακόμη σφυγμό! Απόψε το βράδυ, απέναντι στη Ζενίτ, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και, παράλληλα, την ανοδική του πορεία.

Με τα γνωστά προβλήματα, ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, την οποία ο Τσάβι Πασκουάλ έχει κάνει… σκληρό καρύδι, για κάθε αντίπαλο. Ο Θρύλος θέλει να δείξει στους Ρώσους ότι οι απουσίες «Παπ» και Μάρτιν δεν θα τον επηρεάσουν, στο αποψινό ματς. Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία θα χρειαστεί να τις διαχειριστεί, άλλωστε… Όπως και να ‘χει, καλείται να δείξει, τι εστί ΘΡΥΛΟΣ!

Διαβάστε επίσης