Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μακάρι να είμαι ευλογημένος να παίξω άλλη μια χρονιά εδώ» (video)

«Μακάρι να είμαι ευλογημένος να παίξω άλλη μια χρονιά εδώ» (video)
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 23:55

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να κλείσει με σωστό τρόπο τη σεζόν, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά.

«Δεν ξέρω αν έχουμε ελπίδες ίσως κάποιες ελάχιστες . Θα πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο. Έχουμε την υποχρέωση να τελειώσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο. Ο περισσότερος κόσμος μένει σπίτι του. Δεν ξέρεις πώς διαχειρίζεται ο καθένας το άγχος και την πίεση. Παρακολουθεί την ομάδα του και θέλει να περνάει ευχάριστα το δίωρο. Μας στεναχωρεί που στα τελευταία παιχνίδια δεν του δώσαμε χαρά. Οφείλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι σαν Ολυμπιακός».

Για το μέλλον του και το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά: «Για μένα, πάντα προτεραιότητα ήταν η ομάδα. Ακόμα και όταν ήμουν στα… ντουζένια που λέμε, προτεραιότητά μου ήταν τι λέει ο Ολυμπιακός. Επομένως, προτεραιότητά μου παραμένει τι θα αποφασίσει ο προπονητής και οι πρόεδροι. Σίγουρα θέλω να παίξω άλλη μια χρονιά. Νομίζω πως έχω ταυτιστεί με τον ρόλο που μου δίνει ο κόουτς, είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και μακάρι να είμαι ευλογημένος να παίξω άλλη μια χρονιά εδώ».

Διαβάστε επίσης