Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Μία πολύ καλή νίκη»

Μπαρτζώκας: «Μία πολύ καλή νίκη»
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 01:17

Ως μία πολύ καλή νίκη χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτώκας την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. «Είναι πάντα πρόκληση όταν παίζεις κόντρα σε ομάδα του Ρενέσες. Πρέπει να είσαι σταθερός και συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά. Η Άλμπα είναι ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και πρέπει να ελέγξεις κάποια σημαντικά πράγματα.

Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξεις τα τρίποντα και εμείς το κάναμε. Δεν επιτρέψαμε στους σπουδαίους σουτέρ να βρουν ρυθμό και είχαν λιγότερο από 30% σε αυτή την κατηγορία. Επίσης ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε οκτώ περισσότερα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Στο τέλος εμείς χάσαμε ελεύθερες βολές, κάναμε λάθη, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Καλή τύχη στην Άλμπα», ανέφερε ο προπονητής του Θρύλου.

Λίγο νωρίτερα, είχε πει στην κάμερα της Ευρωλίγκας: «Ο Σάσα είναι ένας σπουδαίος σουτέρ και ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Από την καλή κυκλοφορία της μπάλας είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ανοιχτά σουτ αλλά και κάποια όχι και τόσο ανοιχτά.

Ας συγχαρούμε όλη την ομάδα για τη δημιουργικότητά της, για το σοβαρό παιχνίδι που έκανε στο β' μέρος. Από την άλλη, βέβαια, στα τελευταία τρία-τέσσερα λεπτά παραλίγο να αυτοκτονήσουμε. Στο τέλος νικήσαμε και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι».

Διαβάστε επίσης