Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε εσύ το «4/4» και βλέπεις!

Κάνε εσύ το «4/4» και βλέπεις!
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - 14:39

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, όλα γίνονται. Όλα μπορούν να γίνουν. Και ακόμη και αν οι μαθηματικές ελπίδες, για πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού, στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, στερέψουν και πάλι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίζει, σε κάθε ματς, να παλεύει, για τη νίκη. Μένουν 4 παιχνίδια, για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας. Η κανονική περίοδος. Δύο παιχνίδι εντός και δύο παιχνίδια εκτός.

Η αρχή γίνεται στις 26 του μήνα, με τη Φενέρ μέσα. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο κανονικός Ολυμπιακός το έχει ασυζητητί το ματς, ο φετινός με τα σκαμπανεβάσματά του, δεν προσφέρεται για… σιγουράκια. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός, με Βαλένθια και Ρεάλ και η τετράδα αυτή κλείνει στις 9/4 με την Χίμκι εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός είναι στο 14-16 και έχει από κάτω του Βιλερμπάν, Μακάμπι, Άλμπα, Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα και Χίμκι. Μόνο μία, από τις ομάδες που καλείται να νικήσει, για να κάνει το 4/4 και να… δει τι θα του ξημερώσει, από τα αποτελέσματα, συνολικά, είναι από κάτω του. Η Φενέρ είναι 6η στο 18-12, η Βαλένθια 11η στο 16-14 και η Ρεάλ 7η, στο 17-13. Ο Θρύλος από τη 12η θέση, μόνο ψηλότερα μπορεί να κοιτάξει.

Αλλά για να κοιτάξει ψηλότερα και να ελπίζει σε κάτι καλό, από την κατάσταση, πρέπει πρώτα ο ίδιος να κάνει το «4/4». Τόσο απλά και αδιαπραγμάτευτα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ας αρχίσει, λοιπόν, η κουβέντα από εκεί. Και βλέπουμε, στην πορεία, τι μπορεί να προκύψει.

Διαβάστε επίσης