Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερες νίκες»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερες νίκες»
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 22:54

Στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερες νίκες στη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Γενικά από την αρχή έχουμε πει ότι πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Η Φενέρ είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε κι εμείς καλά και πρέπει να το δείξουμε και στο ματς της Παρασκευής»

Για το αν ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του στην Ευρωλίγκα:

«Δε θα έλεγα ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας. Το γεγονός ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια στην τελευταία κατοχή δείχνει ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε και να μην χάσουμε. Είχαμε την τελευταία κατοχή στην ισοπαλία σε αρκετά ματς. Το ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας με πληγώνει περισσότερο.

Δεν μπορείς να σταθείς όμως σε ένα ματς. Είχαμε ευκαιρία να κάνουμε περισσότερες νίκες. Κάναμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια. Έπρεπε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Η οκτάδα έχει δυσκολεύσει. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, έχει αλλάξει και το ίδιο το μπάσκετ. Βλέπετε κι εσείς ότι οι παίκτες με τα υψηλότερα συμβόλαια είναι αυτοί που μπορούν να παίξουν μπάσκετ απομόνωσης όπως ο Τζέιμς, ο Λάρκιν και ο Σβεντ.»

Για τον Σλούκα και το αν μπορεί με τον Βεζένκοφ να είναι αντίστοιχο δίδυμο με τους Σπανούλη - Πρίντεζη:

«Ο Σλούκας δεν είναι παίκτης απομόνωσης. Το ότι φέραμε τον Σλούκα ήταν μία επιβεβλημένη κίνηση. Ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι αντίθετος στο να συγκρίνουμε καταστάσεις και παίκτες. Αδικείς και τους προηγούμενους και τους επόμενους. Ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη κέρδισαν πολλά με τον Ολυμπιακό».

Για τη νέα σεζόν:

«Όλοι έχουν κάποιες ιδέες. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Παρασκευής. Δεν υπάρχει καμία είδηση. Πολλές κίνήσεις γίνονται με το που τελειώσει το φάιναλ φορ. Έχουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας».

Διαβάστε επίσης

«Ζέσταμα» για Φενέρ!

«Ζέσταμα» για Φενέρ!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 97-67 τον Άρη σε άλλο ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τώρα στρέφει την προσοχή του σε εκείνο της Παρασκευής...