Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Φενέρ: Ώρα για «ερυθρόλευκο»… καρέ νικών! (video + photo)

Ολυμπιακός-Φενέρ: Ώρα για «ερυθρόλευκο»… καρέ νικών! (video + photo)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 11:18

Νέα, δυνατή, σημαντική «μάχη», στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, έχει απόψε μπροστά του, ο Θρύλος, ο οποίος στις 21:00 υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενέρ! Σε μία κρίσιμη καμπή, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κάνει ξανά ένα καλό παιχνίδι και για να κάνει το «4 στα 4», δίνοντας συνέχεια στο σερί του. Ένα σερί, το οποίο άρχισε απέναντι στα αδέρφια μας και συνεχίστηκε με Ζενίτ και Άλμπα.

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε άλλη μία ευκαιρία, να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίσει με νίκες, μέχρι το φινάλε, ελπίζοντας στο καλύτερο. Δίχως, όμως, να περιμένει και πολλά, καθώς τα πράγματα δεν είναι καθαρά στα χέρια του. Ο Θρύλος συνεχίζει να παλεύει, για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του, να βρεθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Και όσο συνεχίζει να κερδίζει, πηγαίνοντας, έτσι, μέχρι τέλους, τότε θα μπορεί να ελπίζει και να παίρνει ώθηση, για να συνεχίσει.

Για ακόμα έναν αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους τραυματίες και σε φάση αποκατάστασης, Χασάν Μάρτιν και Κώστα Παπανικολάου. Από την άλλη, η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έρχεται στο ΣΕΦ χωρίς απουσίες, με εξαίρεση εκείνη του Ουλανόβας.

Διαβάστε επίσης