Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Μπαρτζώκας σχεδιάζει ήδη τον καινούργιο Ολυμπιακό και η ατάκα του! (video)

Ο Μπαρτζώκας σχεδιάζει ήδη τον καινούργιο Ολυμπιακό και η ατάκα του! (video)
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 01:01

Δεν χωράει αμφιβολία πως η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα κρίνεται αποτυχημένη. Λογικό είναι. Αυτονόητο. Δεν κατάφερε να μπει ούτε στα πλέι οφ και αυτό είναι αποτυχία. Ξεκάθαρα. Πάντως, όπως φαίνεται, στην ομάδα σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα.

Και η επόμενη μέρα είναι λογικό, λόγω αυτής της αποτυχίας, να έχει αρκετές αλλαγές. Είναι από τις λίγες φορές, μάλιστα, που ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για αυτήν. Και σύμφωνα με όσα είπε ο Έλληνας προπονητής, θα μείνουν (τουλάχιστον) τρεις ξένοι και τη νέα σεζόν. Λίγο-πολύ γνωστοί. «Έχουμε έναν κορμό παικτών και τουλάχιστον τρεις ξένους παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν και του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σχεδιάζει τη νέα χρονιά και το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια, του δίνει αυτήν την «ελευθερία».

Εκτός από τα πράγματα που έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι δεν του αρέσουν («Αν στραβώσει κάτι στη χρονιά, έχουμε παιδιά που είναι δύσκολο να σηκώσουν κεφάλι», ανέφερε μετά την ήττα με τη Φενέρ, εστιάζοντας ξανά στο πώς διαχειρίζονται κάποιοι την πίεση), υπάρχουν και κάποια που κρατάει.

Δείτε τη χαρακτηριστική δήλωση που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για τη νέα σεζόν. «Η δουλειά μου είναι να κάνω τον Ολυμπιακό καλύτερη ομάδα, να έχει περισσότερη ποιότητα, να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Αν στραβώσει κάτι στη χρονιά, έχουμε παιδιά που είναι δύσκολο να σηκώσουν κεφάλι. Έχουμε έναν κορμό παικτών και τουλάχιστον τρεις ξένους παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν και του χρόνου. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο, γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε όλους τους ξένους τους. Έχουμε έναν κορμό, τον Βεζένκοβ που είναι άλλος παίκτης, θα αρχίσουμε από άλλη βάση πια».

Αυτή η δήλωση και αυτές οι ατάκες δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Και το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει είναι να αποφασίσει ποιους παίκτες θα αφήσει το καλοκαίρι και σε ποιους θα στηριχθεί. Και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή σε εκείνους που μπορεί να στηριχθεί και να «χτίσει» τον Ολυμπιακό, υπάρχουν αρκετοί.

Διαβάστε επίσης