Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το κάτι παραπάνω, για τη νέα σεζόν (video)

Το κάτι παραπάνω, για τη νέα σεζόν (video)
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 10:57

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι ένας άνθρωπος… ήπιων τόνων. Δεν αρέσκεται στη μετριότητα και το ίδιο και οι πρόεδροι της ομάδας μπάσκετ, του Ολυμπιακού. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν καταφέρει ήδη πολλά, αλλά και οι οποίοι θέλουν να καταφέρουν ακόμη περισσότερα. Και με αυτό -και μόνο- ως γνώμονα, σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένοι, από αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός, φέτος, στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο, φυσικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η 8άδα μπορεί πλέον να είναι… άπιαστη. Η σεζόν, για τον Θρύλο, να τελείωσε, πριν καν βγει ο Μάρτιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα… θα πάει διακοπές. Κάθε άλλο. Είναι ΤΩΡΑ που πρέπει οι μηχανές να φουλάρουν. Γιατί οι ανορθογραφίες είναι απαραίτητο να διορθωθούν. Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός δεν πήρε, φέτος, αυτό που θα μπορούσε και αυτό που εδικαιούτο, βάσει ιστορίας, ονόματος και αξίας. Δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά οφείλει, από τώρα, να χτίσει, για αυτό.

Ο Θρύλος δεν μπορεί να μείνει εδώ. Δεν έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει τα χέρια και να γράψει, έτσι, τον επίλογο της φετινής σεζόν. Οφείλει να κοιτάξει, άμεσα, μπροστά, για να καταφέρει να διορθώσει ότι δεν πήγε καλά, φέτος. Να καταφέρει να εμφανίσει, τη νέα σεζόν, το κανονικό του πρόσωπο. Αυτό που τον έχει καθιερώσει, σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια, ως μία κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «αύριο» απαιτεί γενναίες αποφάσεις, σε όλα τα επίπεδο. Στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν και είναι στο χέρι τους να λάβουν αυτές τις αποφάσεις, για το καλό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης