Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λαρεντζάκης: «Κάτι χρωστάμε στη Ρεάλ...» (video)

Λαρεντζάκης: «Κάτι χρωστάμε στη Ρεάλ...» (video)
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 01:29

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, αλλά και για το επόμενο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό στην τελευταία περίοδο, ωστόσο ο Θρύλος κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόδοση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Το ματς στην 4η περίοδο πήρε... τρελό ρυθμό και η Βαλένθια μας πλησίασε. Πιστεύω πως για 35 λεπτά παίξαμε εκπληκτικά και γι αυτό καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε τη... ζωή της.

Δεν πρόκειται να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι και θα δώσουμε το 100% και στα υπόλοιπα δύο για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να παίζουμε με συνέπεια και κάλλιο αργά παρά ποτέ Έχουμε συνέπεια και δουλεύουμε καθημερινά.

Η κλάση του Πρίντεζη είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και απόψε ήταν απόλυτα εύστοχος και ο MVP του ματς. Πάμε για τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, γιατί κάτι... χρωστάμε στη Ρεάλ σαν Ολυμπιακός».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης