Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμειναν στην Πρωταπριλιά: Η προπαγάνδα παραπονιέται για τη διαιτησία εις βάρος του εξασφύριχτρου!

Έμειναν στην Πρωταπριλιά: Η προπαγάνδα παραπονιέται για τη διαιτησία εις βάρος του εξασφύριχτρου!
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 16:38

Και όμως… Είναι αλήθεια! Δεν είναι παραμύθι… Στον εξασφύριχτρο διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, στην Ευρωλίγκα, εις βάρος τους. Ξανά. Στην Ευρωλίγκα. Εις βάρος τους. Αλλά όχι επίσημα. Μέσω της προπαγάνδας. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, ο ίδιος ο Παναθηναϊκός να… πάρει θέση, για τέτοια πράγματα, όταν η ίδια η προπαγάνδα φροντίζει να παίρνει μπροστά, με κάθε ευκαιρία. Να κόβει βίντεο και να δείχνει καθαρά σε όλους, πως η διαιτησία… σφάζει στο γόνατο την ομαδάρα του πρώτου σε likes στο προφίλ της Μαλέσκου. Ναι, αυτού.

Φαίνεται πως στην προπαγάνδα έμειναν στην Πρωταπριλιά. Χθες ήταν το ματς, άλλωστε, πρώτη Απριλίου. Δεν είναι τυχαίο. Απλώς… τελείωσε η Πρωταπριλιά. Πέρασε. Θα μας πείτε, πρώτη φορά είναι που ο εξασφύριχτρος… διαμαρτύρεται, για τη διαιτησία; Θράσος, ε; Η ομάδα του non call. Και να μη διαμαρτύρεται επίσημα, αφού δεν χρειάζεται, το κάνει, για εκείνη, η προπαγάνδα, η οποία σε κάτι τέτοια δουλεύει… υπερωρίες.

Βέβαια, στις διάφορες «σφαγές» που έχουν γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού, τουμπεκί. Δεν ασχολείται και πολύ, η προπαγάνδα… Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει… ασυλία, φαίνεται, στη διαιτησία. Όλα είναι καλά εκεί. Αλλά είναι τρομερό, εδώ που τα λέμε, να διαβάζεις για… διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού, στο μπάσκετ, για τη διαιτησία. Και να κοιτάς το ημερολόγιο και να μην λέει, πλέον, 1η Απριλίου, αλλά 2 Απριλίου. Και να λες… «ώπα», τι έγινε εδώ;

Διαβάστε επίσης