Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πληρώσαμε το κακό διάστημα» (video)

«Πληρώσαμε το κακό διάστημα» (video)
Σάββατο, 3 Απριλίου 2021 - 00:55

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό διάστημα με τις 7 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στην ατομική άμυνα, δεν κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση και η Ρεάλ φάνηκε πως πήρε μία δίκαιη και επαγγελματική νίκη. Δεν δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά το πρόβλημα μας ήταν πως δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά και εμείς στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε την επιθυμητή ενέργεια.

Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στη θέση "3". Μας λείπει ο Παπανικολάου, ο βασικός μας σμολ-φόργουορντ, και προσπαθώ να δώσω και εκεί τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μία απόφαση του προπονητή.

Γνωρίζω το παιχνίδι του Πρίντεζη, πέρσι παίζαμε μαζί στο "4" και στο "5", φέτος στο "3" και στο "4", είμαστε τρίτη χρονιά μαζί και ξέρουμε πως λειτουργούμε. Δεν είναι η φυσική μου θέση το "3", αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο κόουτς το κάνει γιατί θέλει να δώσει μέγεθος στην πεντάδα. Μας έχει βγει τις περισσότερες φορές αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, νομίζω μέχρι τον Δεκέμβρη ήμασταν εντός στόχων και σε έναν καλό επίπεδο, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε το κακό διάστημα Γενάρη-Φλεβάρη με τις 7 σερί ήττες. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για αυτό, σε κανέναν δεν αρέσει που τελειώνει η σεζόν για εμάς τόσο νωρίς.

Η φετινή σεζόν είναι ένα μάθημα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Να δούμε τι κάναμε λάθος, για να το διορθώσουμε».

Διαβάστε επίσης