Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αφήνει την καρέκλα ο Βασιλακόπουλος! Διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία στην ΕΟΚ!

Δεν αφήνει την καρέκλα ο Βασιλακόπουλος! Διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία στην ΕΟΚ!
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 14:50

Τρομερό! Δεν λέει να αφήσει την καρέκλα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όταν ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, γύρω του, του λένε ότι ήρθε η ώρα να αφήσει το ελληνικό μπάσκετ σε άλλα χέρια, για να προχωρήσει εκείνο μπροστά! Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του, με αυτά που βιώνει, συνολικά, αυτή τη στιγμή, το ελληνικό μπάσκετ, διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία, για την προσωρινή διοίκηση, στην ΕΟΚ!

Αποχώρησε, κόβοντας τη σύνδεση, για τη διαδικασία, όταν κατάλαβε ότι… χάνει την ψηφοφορία και θα βγει, αντί αυτού, ο Φάνης Χριστοδούλου, τον οποίο είχε προτείνει η παράταξη Φασούλα!

Ο Καλαϊτζάκης είχε απομείνει να ψηφίσει και ενώ το… αποτέλεσμα ήταν στο 8-8, ενώ είχε συμφωνήσει με την παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ», για να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου. Μόλις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντιλήφθηκε ότι χάνεται η πλειοψηφία και θα γινόταν 9-8 εις βάρος του, αμέσως διέκοψε την τηλεδιάσκεψη.

Μόνο που τελικά, έμελλε να τη διακόψει και… οριστικά καθώς λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε το Zoom λόγω τεχνικού προβλήματος… Η τηλεδιάσκεψη είχε οργανωθεί από υπάλληλο της ΕΟΚ, να αναφέρουμε απλά...

Διαβάστε επίσης