Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει, όπως η διοίκηση της ΕΟΚ την καρέκλα!

Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει, όπως η διοίκηση της ΕΟΚ την καρέκλα!
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 14:19

Η χθεσινή διαδικασία ανάδειξης προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ κρίθηκε άκυρη και με νέα που έγινε σήμερα, η ομοσπονδία και το μπάσκετ παρέμεινε… όμηρος. Η χθεσινή ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου δεν… αρκούσε, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα η ΕΟΚ να έχει… δύο προσωρινές διοικήσεις!

Κωμωδία. Το μπάσκετ υποφέρει και… καταρρέει, ζητώντας απεγνωσμένα να… ανασάνει και να πάρει δρόμο αλλαγής. Και η νυν διοίκηση ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καταθέσει «τα όπλα» και να αφήσει το άθλημα να πάρει νέο δρόμο, προς ένα καλύτερο μέλλον!

Πριν από λίγη ώρα, λοιπόν, διεξήχθη νέα διαδικασία ανάδειξης προσωρινής διοίκησης και με 11 ψήφους και ένα λευκό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος βγήκε, σε αυτή τη διαδικασία, πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας! Παράλληλα, πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης είναι από χθες και ο Φάνης Χριστοδούλου!

Το μπάσκετ, λοιπόν, παραμένει… όμηρος της υπάρχουσας κατάστασης και δεν αλλάζει δρόμο, προς ένα καλύτερο αύριο… Παραμένει σε κατάσταση… διάλυσης και να θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη… Παράλληλα, αποφασίστηκε πως οι εκλογές θα γίνουν στις 30 Μαΐου. Όχι με τηλεδιάσκεψη.

Διαβάστε επίσης