Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο διοικήσεις φτάνουν; Μήπως χρειάζεται και άλλη;

Δύο διοικήσεις φτάνουν; Μήπως χρειάζεται και άλλη;
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 12:18

Δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν αλλαγές, όταν απέναντι υπάρχει… τόσο μεγάλη αγάπη, για την καρέκλα. Μιλάμε, πλέον, για κανονική κωμωδία, η οποία εκτυλίσσεται, γύρω από το ελληνικό μπάσκετ. Το οποίο, ως ΕΟΚ, εξακολουθεί να παραμένει και σήμερα Δευτέρα 12/4, με… δύο διοικήσεις! Με δύο πλευρές, οι οποίες κρατούν τα… ηνία, της προσωρινής διακυβέρνησης του μπάσκετ στη χώρα μας, μέχρι να γίνουν εκλογές και να προκύψει, μέσω αυτών, η επόμενη διοίκηση.

Για ποια επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 και για ποια επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ στη χώρα μας μιλάμε, όταν η υπάρχουσα κατάσταση έχει.. γραπωθεί και δεν αφήνει την αλλαγή να έρθει; Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από αυτή την άσχημη κατάσταση, στο ελληνικό μπάσκετ, με στόχο να επιστρέψει ότι αυτή θα έχει αλλάξει. Όταν αυτή θα έχει γίνει σωστή και… της προκοπής. Όχι όταν… διαιωνίζεται η κατάσταση, η οποία έφερε το ελληνικό μπάσκετ τόσο χαμηλά και το έχει απαξιώσει πλήρως…

Για την ιστορία, το Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα αντικατάστασης των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη που είχε καταθέσει με ασφαλιστικά μέτρα η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου. Η ΕΟΚ παραμένει με δύο διοικήσεις, ζώντας σε ένα δικό της, παράλληλο σύμπαν. Και… περιμένουμε, μαζί με το ελληνικό μπάσκετ, τη σωτηρία!

Διαβάστε επίσης