Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός και άλλες 6 ομάδες σε συνάντηση «κατά Μπερτομέου»

Ο Ολυμπιακός και άλλες 6 ομάδες σε συνάντηση «κατά Μπερτομέου»
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 15:51

Φαίνεται πως το κλίμα γύρω από τον Τζόρντι Μπερτομέου είναι πιο… ψυχρό από ποτέ, στις τάξεις της Ευρωλίγκας! Ο Ολυμπιακός, μαζί με άλλες 6 ομάδες, προέβησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία παρασκηνιακή, αλλά όπως όλα δείχνουν, τρομερά ουσιαστική συνάντηση, την περασμένη Κυριακή (11/4), για να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της διοργάνωσης, αλλά και τη διαχείριση που κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας. Σημαντικό θέμα, φυσικά, είναι και τα έσοδα, τα οποία έχουν μεγάλη πτώση.

Οι συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες είχαν αυτή τη συνάντηση και αναλυτικά οι Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Ζαλγκίρις, Αρμάνι, Μακάμπι και Αναντολού Εφές. εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τα παραπάνω ζητήματα και εύλογες απορίες οι οποίες προφανώς με κάποιον τρόπο θα φτάσουν στα αφτιά του Τζόρντι Μπερτομέου και θα προκαλέσουν, ενδεχομένως, αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Στη συνάντηση αυτή, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα (!) δεν ήταν… απλώς εκπρόσωποι των εφτά αυτών ομάδων, αλλά ιδιοκτήτες, πρόεδροι και ισχυροί άνδρες των διοικήσεών τους! Πράγμα που δείχνει και τη σημασία της συνάντησης αυτής, για το μέλλον του μπάσκετ, στην Ευρώπη. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά παρόμοια συνάντηση με τόσες ομάδες και τόσο έντονη κριτική προς την διοίκηση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης