Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια από τη Λιθουανία, για Ολυμπιακό και Γουόκαπ (videos)

Σενάρια από τη Λιθουανία, για Ολυμπιακό και Γουόκαπ (videos)
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 11:19

Ο Τόμας Γουόκαπ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της περιφέρειάς του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ θεωρείται, εδώ και καιρό, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, όμως νέα σενάρια, τα οποία έρχονται από τη Λιθουανία, τον φέρνουν στο στόχαστρο του Θρύλου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, λοιπόν, ο Θρύλος θέλει να κάνει δικό του τον Αμερικανό και με tweet που έκανε υποστηρίζει ότι ο 28χρονος παίκτης έχει προχωρημένες συζητήσεις με τρεις ομάδες και ίσως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις. Ποιες είναι οι άλλες δύο; Η Μακάμπι και η Ζαλγκίρις. Στη Ζαλγκίρις ανήκει και οι Λιθουανοί προσπαθούν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο…

O 28χρονος γκαρντ έχει μία πολύ καλή σεζόν, αφού σε 24 λεπτά ανά παιχνίδι στη Ευρωλίγκα βάζει 8,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο. Ο ίδιος δεν φαίνεται να… βιάζεται να αποφασίσει, που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού, εδώ που τα λέμε, είναι ακόμη Απρίλιος. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, προσπαθεί να κλείσει από τώρα ποιοτικούς παίκτες, ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης