Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φασούλας: «Έτσι θα αλλάξουμε το μπάσκετ» (video)

Φασούλας: «Έτσι θα αλλάξουμε το μπάσκετ» (video)
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 16:36

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε στο Ρέθυμνο, για την αλλαγή που χρειάζεται το άθλημα. Εκεί, εκτός του Φασούλα βρέθηκαν η Βάσω Στασινού, ο Κίμων Γκιουλιστάνης και ο Γιάννης Τσουμής.

«Έχουμε ξεκινήσει μία περιοδεία στην Κρήτη για να δούμε τα σωματεία του νησιού, να μιλήσουμε για το πρόγραμμα μας, να πούμε τι πρεσβεύουμε εμείς για το μπάσκετ της επόμενης μέρας. Εμείς στο πρόγραμμα μας είμαστε σταθεροί από την πρώτη μέρα. Μιλάμε για 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουν την αξιοπιστία, να βελτιώσουν την αξιοκρατία και ουσιαστικά να φέρουν τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Αυτή είναι η “συνταγή” για να ξανακάνουμε το μπάσκετ πρώτο στις καρδιές των Ελλήνων, πρώτο στις σκέψεις των φιλάθλων και να ξαναφέρουμε κοντά περισσότερα παιδιά, να έχουμε ξανά επιτυχίες και ισχυρότερα πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Επαναλαμβάνω ότι αυτά που πρεσβεύουμε είναι μπασκετικά ζητήματα. Αυτονόητα της περισσότερες φορές. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γιατί δεν περιμένουμε ούτε ΕΣΠΑ, ούτε την επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος, ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μπάσκετ προς το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε», ήταν τα λόγια του Φασούλα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης