Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαθε «Λουτσέσκου» ο Τρινκέρι!

Έπαθε «Λουτσέσκου» ο Τρινκέρι!
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 16:36

Η Μπάγερν έχασε με 3-2 τη σειρά των πλέι οφ με την Αρμάνι και αποκλείστηκε από το F4 της Ευρωλίγκας, αλλά ο Αντρέα Τρινκέρι έπαθε… «Λουτσέσκου» και είπε ότι η ομάδα του… νίκησε 3-1 και προκρίθηκε! Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έτσι όπως πήγε το πρώτο παιχνίδι, θα σκότωνε κάθε ομάδα στον κόσμο. Θα σκότωνε έναν ελέφαντα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας ήταν ότι πήγαμε σε πέμπτο παιχνίδι, μετά από μία τέτοια ήττα. Ουσιαστικά κερδίσαμε τον αγώνα. Το μόνο που δεν έγινε είναι ότι μία φάση δεν εξελίχθηκε και δεν εκτελέστηκε όπως θα έπρεπε. Συμβαίνει, είμαστε άνθρωποι.

Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά και πάλι, παλέψαμε. Συνήθως χάνεις για 30 πόντους στο δεύτερο παιχνίδι, είναι πάντα έτσι, αν δεις την ιστορία των playoffs. Για εμένα λοιπόν, κερδίσαμε τη σειρά με 3-1. Αλλά είναι διαφορετικό. Πρέπει να κρίνω με τις καταστάσεις, να καταλαβαίνω πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια στη σειρά δίχως δύο γκαρντ μας, ενώ η Μιλάνο έχει το δυνατό της σημείο στα γκαρντ.

Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος, γιατί δεν κοιτάζω το τι έχουμε, κοιτάζω το τι αξίζαμε. Με βάση το πως παίξαμε, αξίζαμε τον σεβασμό και αξίζαμε το Final Four. Αυτό είναι αρκετό για να επιβιώσεις».

Τρομερό…

Διαβάστε επίσης