Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 13:06

Από το κακό στο χειρότερο, η μπασκετική ΑΕΚ. Αφού πήρε και εκείνη μία καλή γεύση του τι εστί «φάρος», τώρα έχει να διαχειριστεί και άλλη… κρίση! Κυκλοφορεί ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κατεβαίνουν στους μικρούς τελικούς της Α1, λόγω… οφειλών! Μια ωραία ατμόσφαιρα! Κατά τα άλλα, ας μας πουν οι αντικειμενικοί για τον Ολυμπιακό, την ώρα που η ΑΕΚ έχει γίνει… πρωταθλήτρια στα ban από τη FIBA!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, οι παίκτες της ΑΕΚ είναι απογοητευμένοι από τις οφειλές της διοίκησης, προς τους παίκτες και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί, προς το πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν διάθεση να κατέβουν να αγωνιστούν στους μικρούς τελικούς, με Λαύριο, ή Προμηθέα.

Αν συνέβαιναν όμως τέτοια πράγματα στον Ολυμπιακό, τι δεν θα διαβάζαμε… Τι δεν θα άκουγαν τα αυτιά μας… Τι δεν θα έλεγαν οι απανταχού «αντικειμενικοί», οι οποίοι κόπτονται για το καλό του αθλήματος και για την προστασία του…

Έχουμε πει, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Ακόμη και όταν οι παίκτες σου δεν κατεβαίνουν (όπως ακούγεται) να παίξουν…

Διαβάστε επίσης

Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο (photos)

Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο (photos)

Τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιώργος, η σύζυγός του Γέλη, ο αδελφός του Θεόδωρος με τη σύζυγό του Γιάννα απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον ευπατρίδη της βιομηχανίας που άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, σε ηλικία 76 ετών.