Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλήθεια τώρα, γιατί πονάτε για τις εκλογές της ΕΟΚ;

Αλήθεια τώρα, γιατί πονάτε για τις εκλογές της ΕΟΚ;
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 - 13:18

Έπεσε… πόνος με την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ. Το μαγείρεμα δεν πέρασε, σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που πήγε να γίνει. Εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ στη Λεωφόρο. Βέβαια, είχε ψωμί η ιστορία. Η Θύρα 13 αναγκάστηκε να κάνει την κωλοτούμπα. Αρχικά έλεγε για εκδήλωση για το Γουέμπλεϊ, μετά είπε πως έφταιγαν οι δημοσιογράφοι και πως δεν είχε οργανώσει ποτέ τίποτα.

Είχε πέσει χέρι, για να μην αποφασίσει η αστυνομία την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ. Έγινε η πρώτη κωλοτούμπα, αλλά τελικά οδηγηθήκαμε σε αναβολή. Έπεσε πόνος. Γνωστά Μέσα που αρέσκονται στο να πληρώνονται από τη Ρωσία και να γλύφουν το χεράκι του πρώην και νυν αγαπητικού τους, το χρεώνουν στον Αυγενάκη. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Αλήθεια όμως, οι «πράσινοι» γιατί αγχώνονται για τις εκλογές της ΕΟΚ; Αφού στο μπάσκετ είναι όλα καλά και για την… κατάντια του φταίνε οι Αγγελόπουλοι που πήραν τον Ολυμπιακό από την Α1. #mexritelous όλο το ποτήρι! Μέχρι τέλους θα το πιείτε. Κούρασε όλη αυτή η ιστορία. Ακόμη και με το γυναικείο μπάσκετ, βιώσαμε τις βλέψεις σας, τις πραγματικές σας προθέσεις. Αυτά που ξέρατε όμως, θα τα ξεχάσετε…

Διαβάστε επίσης