Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πάντα για να είμαστε ξανά εκεί

Τα πάντα για να είμαστε ξανά εκεί
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 13:33

Ο Ολυμπιακός οφείλει να δουλέψει σκληρά. Οφείλει να δουλέψει έξυπνα. Οφείλει να δουλέψει πολύ. Οφείλει να δουλέψει σωστά. Και να το κάνει, για έναν και μοναδικό στόχο: Για να είναι ξανά εκεί. Στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Για να είναι παρών ξανά, εκεί όπου ανήκει: Ανάμεσα στους κορυφαίους. Ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Έχει Προέδρους που θέλουν. Έχει προπονητή που έχει αποδείξει ότι μπορεί. Έχει βάση ομάδας που έχει αποδείξει ότι το… έχει. Με Έλληνες παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, με ταλέντο, με εμπειρία. Μία ομάδα, η οποία χρειάζεται, αυτή τη χρονιά, περισσότερο από ποτέ, τις ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ προσθήκες. Αστοχίες πάντα μπορεί να έρθουν. Κανείς δεν μπορεί να επιλέγει, διαρκώς, με 100% επιτυχία τις μεταγραφές του. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, η οποία ακόμη και με μπάτζετ μικρότερα των ανταγωνιστών του, είχε πάντα, αυτό που οι αντίπαλοί του δεν είχαν: Την απόλυτη ατμόσφαιρα της ομάδας-παρέας, η οποία πάντα ήταν πάνω από μπάτζετ και αγοραπωλησίες και τρομακτικά συμβόλαια.

Αυτό καλείται να βγάλει ξανά, με παίκτες που θα… πεθαίνουν για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, στο στήθος. Για παίκτες που θα ξέρουν ότι η προσπάθειά τους μπορεί να ολοκληρωθεί με την απόλυτη δόξα… Και ο Θρύλος καλείται να κάνει τα πάντα, στις επιλογές του, για είναι ξανά εκεί. Βλέποντας ένα Final 4 χωρίς Ολυμπιακό, ξέρουμε όλοι καλά, ότι το θέαμα δεν είναι… σωστό. Και ο Θρύλος οφείλει να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του, για να είναι και πάλι παρών. Άμεσα.

Διαβάστε επίσης