Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και το Σάββατο είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ

Και το Σάββατο είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 15:23

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα γλιτώσει τον διασυρμό του να υποβιβαστεί, επειδή δεν θα κατεβάσει ομάδα στους μικρούς τελικούς της Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Το «έργο» με την απληρωσιά, τα μεγάλα χρέη προς τους παίκτες και την αδυναμία εξεύρεσης λύσης, από πλευράς διοίκησης, συνεχίζεται.

Με αποτέλεσμα οι παίκτες να μένουν ακόμη εκτός προπονήσεων και κανείς να μην είναι σε θέση να προβλέψει ακριβώς το τι θα γίνει. Τον διασυρμό η ΑΕΚ, αν τον γλιτώσει, πάντως, θα τον γλιτώσει μόνο και μόνο επειδή θα κατεβάσει ομάδα… τυχαία. Με όποιους παίκτες βρει διαθέσιμους να παίξουν, δηλαδή.

Κατά τα άλλα, και το Σάββατο είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Πόσο διαφορετικό; Τόσο ώστε να γίνεται ραντεβού Αγγελόπουλου-παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, να μη βρίσκεται καμία άκρη. Με αποτέλεσμα το πρόβλημα να παραμένει και οι παίκτες να μένουν ακόμη εκτός προπονήσεων…

Αν γινόταν το 1/10 από αυτά στον Ολυμπιακό, τι θα διαβάζαμε… Μόνο αυτό να σκεφτεί κανείς. Γιατί για ορισμένους είναι απλώς… Σάββατο. Κανονικό, όχι από τα… διαφορετικά της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης