Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουρλιάζει όλο το μπάσκετ για τους «γκρι» και η ΕΟΚ… Λεωφόρο!

Ουρλιάζει όλο το μπάσκετ για τους «γκρι» και η ΕΟΚ… Λεωφόρο!
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 12:22

Τον Ολυμπιακό είχαν βάλει στο στόχαστρο, όλοι όσοι… θίγονταν από την «επανάστασή» του, αλλά και την αποχώρησή του, από το ελληνικό μπάσκετ του «φάρου». Και όμως. Τόσος καιρός έχει περάσει και… τίποτα δεν μοιάζει να έχει αλλάξει… Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μένει μακριά, από αυτό το σαθρό περιβάλλον, το οποίο έχει… καταπιεί την αγάπη των περισσοτέρων, για το άθλημα. Ένα άθλημα, στο οποίο έχουν καταλάβει και οι πλέον αδαείς, τι συμβαίνει. Τι γίνεται. Και πως αυτό συνεχίζεται.

Φωνάζει όλο το μπάσκετ για τους «γκρι» και η ΕΟΚ… Λεωφόρο! Ο Προμηθέας έχει… γυρίσει τον κόσμο ανάποδα, από χθες και μετά το Game 5 με το Λαύριο… Και δεν είναι η πρώτη φορά… Αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία… Γιατί την ώρα που όλο το ελληνικό μπάσκετ… ασφυκτιεί και δείχνει έτοιμο να… παραδώσει ψυχή και σώμα, σε αυτούς που τόσα χρόνια το βασανίζουν, η ΕΟΚ… αμέριμνη, διοργανώνει εκλογές στη Λεωφόρο. Με την πλήρη υποστήριξη του Παναθηναϊκού, ο οποίος έβγαλε και ανακοίνωση κατά του Αυγενάκη και υπέρ της ΕΟΚ.

Δεν αλλάζουν ορισμένα πράγματα, ό,τι και να γίνει. Μόνο με… ριζικές τομές. Μόνο με βαθύ «ξερίζωμα» των παθογενειών! Όσο και να… ουρλιάζει το ελληνικό μπάσκετ, ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα για αλλαγή και για πρόοδο, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν γίνουν βαθιές τομές…

Διαβάστε επίσης