Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντράπηκε και η ντροπή η ίδια με τη διαιτησία στο Λαύριο! Κι όμως, έχασαν!! (video)

Ντράπηκε και η ντροπή η ίδια με τη διαιτησία στο Λαύριο! Κι όμως, έχασαν!! (video)
Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 - 19:37

Φάρος είσαι και δεν αλλάζεις με τίποτα. Και τι δεν έγινε απόψε στο Λαύριο, όπου η ομώνυμη ομάδα έπαιζε τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Και αν η νίκη του Λαυρίου με 94-89 έχει τεράστια αξία, το πώς την πήρε και με κόντρα διαιτησία, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία!

Μιλάμε για πολύ σπρώξιμο, όχι αστεία. Και τι δεν έγινε στην κανονική διάρκεια. Διαιτησία 100%, με τα χίλια ζόρια να αναστήσουν το... πτώμα. Φάουλ που δεν υπήρχαν, επιθετικά φάουλ (όπως του Χεζόνια) που δεν δόθηκαν και άλλα πολλά. Πολλά τα λάθος σφυρίγματα από Αναστόπουλο, Παντελίδη και Ζαχαρή.

Μέχρι και ο Χρήστος Σερέλης, προπονητής του Λαυρίου, κατάλαβε από νωρίς τη φάση και απλώς γέλασε. Τι να κάνει κι εκείνος όταν παίζει με τα... θηρία!

Ντράπηκε και η ντροπή η ίδια για όσα έγιναν απόψε στο Λαύριο. Και η ξεφτίλα έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν ακόμη και με τέτοια «σφαγή», το Λαύριο νίκησε 94-89 τον Παναθηναϊκό στην παράταση. Εκεί, βλέπετε, στο έξτρα πεντάλεπτο, άφησαν το παιχνίδι να παιχτεί κανονικά...

Διαβάστε επίσης