Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερή αποθέωση σε Σπανούλη: «Είναι... θεός, το Νο. 1»! (video)

Τρομερή αποθέωση σε Σπανούλη: «Είναι... θεός, το Νο. 1»! (video)
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 22:46

Βαθιά υπόκλιση στον Βασίλη Σπανούλη έκανε ο Τζο Αρλάουκας, μιλώντας στην εκπομπή «Pick N’ Roll» της Cosmote TV. Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση για το ποιος παίκτης στην Ευρώπη του θυμίζει τον εαυτό του και αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη. «Αν δω έναν παίκτη από το σήμερα, πάντα θα πω τον Πρίντεζη. Είναι κάποιος που τον συγκρίνω με τον εαυτό μου. Έχει τις κινήσεις στο ποστ, έχει το σουτ από περιστροφή. Ίσως και ο Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο τύπος του παίκτη που έχει γλυκές κινήσεις στη ρακέτα. Αλλά δεν κινείται τόσο πολύ σε όλο το γήπεδο.

Πραγματικά είναι περίεργο γιατί εμένα μου άρεσε να βγαίνω από το σκριν και να σουτάρω. Και σήμερα δεν υπάρχουν πια τόσοι σκόρερ εκεί έξω, όπως είχαμε στη δική μου εποχή. Κι αρχίζουμε να τους χάνουμε όλους. Δυστυχώς ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποσύρθηκε. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους που προφανώς είναι πλέον προπονητής.

Ήταν ένας από τους παίκτες που λάτρευα να παρακολουθώ. Και ο Μπίλι, φυσικά, ο Σπανούλης. Που για μένα είναι θεός. Είναι το νούμερο ένα. Ο Διαμαντίδης, όταν έκανε τα δικά του. Μου λείπουν αυτού του τύπου οι παίκτες. Μου λείπουν οι παίκτες που έβαζαν τα καρφιά στο φέρετρο των αντιπάλων ομάδων.

Ακόμα και ο Λούκα Ντόντσιτς όταν ήταν εδώ στην Ευρώπη. Ήταν ένας σούπερ σταρ. Αλλά, ήταν ακόμα πιο απίστευτος γιατί τα έκανε όλα αυτά στα 16 του. Ήταν κάτι τόσο ασυνήθιστο, ένα παιδί τέτοιας ηλικίας που μπόρεσε να κυριαρχήσει και να γίνει MVP της Ευρωλίγκας μέσα σε μια σεζόν. Ήταν απίστευτο».

Διαβάστε επίσης