Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: Η σημασία της επαφής με Μπαρτζώκα (video)

Γουόκαπ: Η σημασία της επαφής με Μπαρτζώκα (video)
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 00:51

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος μίλησε κιόλας για τα συναισθήματά του και όσα σκέφτεται ως μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, η επαφή που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως έψαξε και έμαθε και ο ίδιος από φίλους και πρώην συμπαίκτες για τον προπονητή του Ολυμπιακού και άκουσε τα καλύτερα. Έχει δει και τα καλύτερα, άλλωστε, με όσα έχει πετύχει στην καριέρα του.

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι στην επικοινωνία που είχαν, του άρεσαν πολύ όσα άκουσε. Και τον βοήθησε αυτό να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό.

«Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, έχει οδηγήσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final Four και αυτό λέει πάρα πολλά για το επίπεδο του.

Όπως οι προπονητές συλλέγουν πληροφορίες για τους παίκτες, έτσι και εμείς οι παίκτες μαθαίνουμε για τους προπονητές. Εκτός, λοιπόν, από το σπουδαίο βιογραφικό του, έμαθα τα καλύτερα για τον κόουτς και ως προπονητή και ως άνθρωπο, κάτι που διαπίστωσα και στη συνομιλία μας.

Αυτό που μου ζήτησε ο κόουτς είναι να κάνω τη δουλειά μου μέσα στο παρκέ. Μου εξήγησε το πλάνο του και πως θέλει η ομάδα να παίξει. Μου άρεσαν πολύ όσα άκουσα! Θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του και όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι καλό για τον Ολυμπιακό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουόκαπ για τον Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης