Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ματσιούλις έδωσε στεγνά την ΑΕΚ για τις οφειλές και τις πρακτικές της!

Ο Ματσιούλις έδωσε στεγνά την ΑΕΚ για τις οφειλές και τις πρακτικές της!
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 18:49

Την εξέθεσε και την έδωσε στεγνά την ΑΕΚ ο Γιόνας Ματσιούλις με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα krepsinis.net σχετικά με τις οφειλές της διοίκησης και τις πρακτικές της!

«Υπάρχει μια άσχημη κατάσταση στην ομάδα αυτή την περίοδο, υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να πέσει στην 2η κατηγορία», είπε αρχικά. Σε ερώτηση για αν υπάρχει χρέος πολλών μηνών στους παίκτες, απάντησε: «Εδώ μιλάμε για παραπάνω 3-4 μισθούς και η ομάδα το ήξερε. Όμως διοχέτευσαν στον τύπο πληροφορίες για να γράψουν άρθρα και να το ρίξουν στους παίκτες ότι δήθεν θέλουμε να ρίξουμε την ομάδα για μόλις 2 μισθούς.

Αλλά συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο, του είπαμε ότι πρέπει να μας σέβεται και να μην μας μειώνει, γιατί ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια και δεν θέλουμε να την πούμε ανοικτά στον κόσμο. Του είπαμε ότι αν συνεχίζει να μας μειώνει δημόσια, έχουμε όλοι σόσιαλ μίντια και θα τα βγάλουμε όλα στην φόρα. Του είπαμε πόσα λεφτά μας χρωστάει και υπήρξε συναγερμός.

Υπάρχει μια προθεσμία μέχρι 15 Ιουνίου που είτε πρέπει να μας πληρώσουν είτε να μας διακανονίσουν τα χρέη, αλλά οι παίκτες δεν περιμένουν κάτι τέτοιο. Τα ίδια έγιναν και πέρσι αλλά ακόμα περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης