Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: «Πληρώνει το buyout για Λάιτι» (photo)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: «Πληρώνει το buyout για Λάιτι» (photo)
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 10:38

Σας ενημερώσαμε από χθες για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν. Τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος φέρεται, πλέον, να είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ Εμιλιάνο Κάρχια, από το sportando, ο Θρύλος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό, για διετή συμφωνία, την οποία μάλιστα θα… ενεργοποιήσει άμεσα! Πως; Πληρώνοντας το buyout στη Βιλερμπάν, για να πάρει τον παίκτη.

Ο Λάιτι, συμπαίκτης του Φολ, τον οποίο ο Ολυμπιακός επίσης προσθέτει στο ρόστερ του, για τη νέα σεζόν, έχει μεγάλη έφεση στο επιθετικό παιχνίδι και μπορεί να τονώσει την επίθεση του Μπαρτζώκα. Έχει, ωστόσο, συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Έχει ύψος 1.95 μ. και έχει κυρίως εκτελεστικές αρετές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Βιλερμπάν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 11,3 πόντους ανά αγώνα. Στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 53,5% και στα τρίποντα 35.1%, ενώ στις βολές είχε 86.1%. Παράλληλα, είχε μέσο όρο 1.7 ασίστ, αλλά και 2.6 ριμπάουντ.

Δείτε τι λέει ο Εμιλιάνο Κάρχια:

Διαβάστε επίσης