Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορος, πολύ γρήγορος

Γρήγορος, πολύ γρήγορος
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 10:58

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κινηθεί τρομερά γρήγορα, στη μεταγραφική του ενίσχυση. Το έχει πάει σε… άλλο επίπεδο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η Διοίκηση των Πειραιωτών έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, για να είναι η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και να εκκρεμούν τα απολύτως ελάχιστα, πριν αρχίσει το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Να τονίσουμε πρωτίστως ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας ακόμη ανοικτή την υπόθεση Σπανούλη (και Πρίντεζη, αλλά εκεί μοιάζει να είναι άκρως τυπικό το θέμα), προχώρησε στο χτίσιμο της νέας ομάδας του, δίχως να υπολογίζει στην παραμονή του αρχηγού. Αυτό δεν λέει κάτι για την υπόθεση καθαυτή, αφού ο Ολυμπιακός δεδομένο θέλει να δει τον Σπανούλη να ηγείται και του χρόνου, στην ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις.

Πέραν αυτού, το οποίο θα λυθεί όταν έρθει η ώρα, ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει ήδη στην ομάδα του Λούντζη, Κάρτερ, Γουόκαπ, Φολ και (όλα δείχνουν) και Λάιτι. Στην περιφέρεια είναι κλεισμένος, ενώ πιθανή επιστροφή στην Α1 θα φέρει άλλο ένα 5άρι (Έλληνα κατά πάσα πιθανότητα) και… έτοιμοι! Τόσο γρήγορα. Τόσο απλά. Και με βελτίωση αισθητή, σε όλες τις γραμμές.

Από εκεί και πέρα, αρχίζει η δουλειά… Όλα θα είναι στα χέρια του Μπαρτζώκα και των παικτών.

Διαβάστε επίσης