Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του Mega για το «αντίο» του μύθου Σπανούλη (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για το «αντίο» του μύθου Σπανούλη (video)
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 - 12:02

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής μπάσκετ, στη σύγχρονη Ιστορία του αθλήματος, Βασίλης Σπανούλης, γνωστοποίησε την απόφασή του να βάλει τέλος στην σπουδαία του καριέρα του, σε ηλικία 39 ετών.

Ο Kill Bill, που άλλαξε τον ρου της Ιστορίας φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό και φορώντας τα ερυθρόλευκα είπε αντίο στα παρκέ.Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, πρώτος συνολικά στις ασίστ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Euroleague, πρώτος συνολικά στην αξιολόγηση στην ιστορία της Euroleague με 4.183 βαθμούς, πρώτος συνολικά στις ασίστ στην ιστορία της Euroleague μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει την μυθική καριέρα του με τον κόσμο του αθλητισμού σύσσωμο να τον αποχαιρετά.

Μεταξύ αυτών που αποχαιρέτησαν τον V – Span και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.«Ένας μεγάλος αθλητής, ένας ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα με τεράστια προσφορά στο μπάσκετ. Χάρη σε εσένα, ζήσαμε όλοι μας θρυλικές στιγμές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς από́ εδώ και πέρα, θα πρέπει να παραμείνεις για πάντα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Χρειαζόμαστε προσωπικότητες, μαχητές, νικητές σαν εσένα, να μεταδώσουν το πάθος, τις εμπειρίες και τη δύναμή τους», ανέφερε στο μήνυμά του ο ηγέτης του Ολυμπιακού.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης