Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπόγρης για Kill Bill: «Μεγάλος Βασίλης Σπανούλης»!

Μπόγρης για Kill Bill: «Μεγάλος Βασίλης Σπανούλης»!
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 - 16:53

Ο Γιώργος Μπόγρης στάθηκε δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη! Τον έζησε έντονα, τον έζησε από κοντά και διηγείται για τον Σπανούλαρο, πράγματα που εκείνος είδε.

«Μεγάλος Βασίλης Σπανούλης, ο άνθρωπος που όσο και να χάνεις, σε οποίο λεπτό και αν είναι το ματς, νιώθεις μια σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αυτό δημιουργούσε ο Βασίλης σε όλους μας, την σιγουριά της νίκης. Μια σιγουριά που έβγαινε στους συμπαίκτες, στον προπονητή και σε όλους τους οπαδούς. Μόνο τυχαίο δεν ήταν βέβαια.

Όλα ξεκινούσαν από την καθημερινότητα, την κάθε προπόνηση, την κάθε αποθεραπεία, την κάθε κουβέντα που έκανε στο τηλέφωνο. Μας τραβούσε όλους από το χέρι να γίνουμε καλύτεροι, να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να καταλάβουμε ότι μόνο ως νικητές έχει νόημα όλο αυτό που κάνουμε. Είχα φτάσει στο σημείο θυμάμαι να θέλω να εντυπωσιάσω τον Βασίλη στην προπόνηση και όχι τον προπονητή μου (γέλια). Επίσης είναι ένας άνθρωπος που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη….

Χαρακτηριστικά θυμάμαι όποτε ήμασταν συγκάτοικοι στο δωμάτιο, επειδή ροχαλίζω, με έπαιρνε την προηγούμενη να πάρω σπρεϊ για την μύτη και τσιρότα ώστε να μην του χαλάσω τον βραδινό του ύπνο (γέλια). Πέρα από το χιούμορ, όμως, όλα τα αγωνιστικά, τη νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς του, για μένα το πιο σημαντικό είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ένας άνθρωπος πρότυπο, με αξίες και σεβασμό προς όλους.

Έλεγε πως μπορεί να μην είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι. Εκείνος έβγαινε πάντα μπροστά. Αυτά είναι τα στοιχεία του που πρέπει να θαυμάζουμε περισσότερο και από τα αγωνιστικά. Είμαι τυχερός που ήμουν πλάι του αγωνιστικά, αλλά περισσότερο που είμαι πλάι του ως φίλος. Σε ευχαριστώ, λοιπόν, για όλα και τα καλύτερα έρχονται. Καλή απόλαυση τώρα με την μαγική σου οικογένεια», ήταν τα λόγια του Μπογρίνιο.

Διαβάστε επίσης