Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Η Ευρωλίγκα είναι ο Σπανούλης»! (video)

Μιλουτίνοφ: «Η Ευρωλίγκα είναι ο Σπανούλης»! (video)
Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 - 21:43

Για τον Βασίλη Σπανούλη, θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, τονίζοντας πως δεν νιώθει έτοιμος να τον αποχαιρετήσει! «Έπιασα τον εαυτό μου να μην είναι έτοιμος για να αποχαιρετήσω τον Βασίλη από το μπάσκετ.

Για εμένα, η Ευρωλίγκα είναι ο Σπανούλης. Όποια στατιστική κατηγορία και να κοιτάξει κανείς, θα τον δει εκεί. Και στις περισσότερες από αυτές θα τον δει πρώτο.

Την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα έπαιξα στη σπουδαία σειρά τελικών το 2016 με τον Παναθηναϊκό. Βρεθήκαμε πίσω με 0-1, καθώς έγινε μπρέικ στο πρώτο ματς. Όταν πήγαμε την επόμενη μέρα για προπόνηση, τα μάτια του έβγαζαν φωτιές. Ήταν σίγουρος για την ανατροπή και το έλεγε συνέχεια. Αυτό που επίσης επαναλάμβανε να λέει ήταν πως ήθελε τη μπάλα. Ήθελε την ευθύνη. Και αυτό που ακολούθησε ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

Στο δεύτερο ματς με δικό του τρίποντο στη λήξη κάναμε το 1-1. Στο τρίτο ματς βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ έως την τρίτη περίοδο και στην τέταρτη το καθάρισε μόνος του σχεδόν. Και μετά από αυτό, είχε το απόλυτο φινάλε. Η σειρά αυτή θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία της καριέρας του.

Όσο για τη σχέση που δημιουργήσαμε, θα την κρατήσουμε για πάντα, καθώς πρόκειται για σπουδαίο άνθρωπο. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης