Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι υψηλές απαιτήσεις του Αστέρα «φρενάρουν» το θέμα Ντόμπριτς (videos)

Οι υψηλές απαιτήσεις του Αστέρα «φρενάρουν» το θέμα Ντόμπριτς (videos)
Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021 - 13:41

Μετά την άσχημη εξέλιξη που είχε για τον Ολυμπιακό το θέμα Λάιτι, οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους, προκειμένου να βρουν τον παίκτη που θα ενισχύσει την πλαϊνή θέση. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, γνωστός μεγαλοατζέντης, έριξε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, το όνομα του Όγκνιεν Ντόμπριτς! Το μόνο θέμα, όπως φυσικά συνέβαινε και με τον Λιβό Ζαν Σαρλ (Βιλερμπάν) πέρυσι, είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τον Ερυθρό Αστέρα αυτή τη φορά. Και το buy-out του είναι υψηλό.

Ο Ντόμπριτς μετρά τέσσερις σεζόν στην Ευρωλίγκα, είναι πιο «3άρι» και πολύ λιγότερο «2άρι» και πέρυσι σε 32 αγώνες πρόσφερε 8.3 πόντους με 39.8% στα δίποντα, 45.6% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1.1 λάθη σε 18:37 συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός βλέπει με καλό μάτι τον παίκτη. Αρέσει στον Μπαρτζώκα ο Σέρβος. Αλλά το buy-out του από τα αδέρφια μας είναι υψηλό και δεν επιτρέπει κίνηση, προς αυτή την κατεύθυνση. Αν ο Ερυθρός Αστέρας έριχνε τις απαιτήσεις του, ίσως η υπόθεση να προχωρούσε πιο εύκολα…

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης