Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο (photos)

Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο (photos)
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 16:33

Πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη τελετή λήξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας και του ευρύτερου χώρου του αθλητισμού.
Κατά τη διάρκεια της, έλαβαν χώρα βραβεύσεις όλων των ομάδων, των πολυτιμότερων αθλητών της διοργάνωσης, καθώς και της Προέδρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, κ. Χαράλαμπου Περδίκη.
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Ευρωβουλευτής, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Χρήστος Καλούδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, κ. Χαράλαμπος Περδίκης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του αθλητισμού.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, συνεχάρη όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και συμπλήρωσε πως «ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, λόγω της πανδημίας. Ο αθλητισμός είναι η άμιλλα, η ισότητα, η συμμετοχή. Αυτό είναι αθλητισμός».
Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας ότι «θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Ήταν φανταστικοί αγώνες και το σημαντικότερο είναι ότι, μετά από ένα πολύ μακρύ διάστημα, ο αθλητισμός και ο φίλαθλος κόσμος επέστρεψε στο Σ.Ε.Φ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους του Σταδίου και τους εθελοντές, που έφεραν εις πέρας, παρά τα όποια προβλήματα, αυτή τη διοργάνωση».
Η τελετή λήξης, όπως και ο τελικός αγώνας της διοργάνωσης, μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «ERTFLIX».

Δείτε φωτό:

Διαβάστε επίσης