Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Εγκρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο φάκελος του Ολυμπιακού

Μπάσκετ: Εγκρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο φάκελος του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 15:48

Είναι επίσημο. Ο Ολυμπιακός, εφόσον το αποφασίσει και τυπικά, μπορεί να επιστρέψει, μετά από απουσία δύο ετών, στην Α1. Εγκρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο φάκελος του Ολυμπιακού, πήρε την άδεια η ομάδα του Πειραιά και πλέον έχει ανοίξει και τυπικά ο δρόμος για την επιστροφή στη Basket League εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» το αποφασίσουν.

Ο φάκελος τον οποίον είχαν καταθέσει οι Πειραιώτες ήταν πλήρης και έτσι όπως αναμενόταν εγκρίθηκε η παρουσία του στο μεγάλο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν αναμενόμενο, βεβαίως, αφού ως ένα ευρωπαϊκού επιπέδου σωματείο, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, για να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, πλέον είναι και τυπικά ΟΚ ο Ολυμπιακός, να παίξει ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Το αν θα συμβεί αυτό μένει να φανεί στο 100%, στο προσεχές διάστημα. Οι Πειραιώτες δεν… άγονται και φέρονται και για να τιμήσουν ξανά την Α1 με την παρουσία τους, θα πρέπει να υπάρξει πρόοδος. Όσο η κατάσταση παραμένει ως έχει, το πράγμα θα παραμένει… περίπλοκο και για το θέμα της επιστροφής στη Basket League. Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης