Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φιλικό με το Περιστέρι ο Θρύλος

Φιλικό με το Περιστέρι ο Θρύλος
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 14:28

Με το σενάριο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Basket League να μοιάζει ορατό, αν και όχι τελεσίδικο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί να δει την ομάδα του να παίρνει παιχνίδια στα χέρια της, για μία νέα δύσκολη σεζόν. Ασχέτως με το τι θα αποφασίσει τελικά η Διοίκηση, για την επιστροφή ή μη, στην Α1, ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά, η οποία θα γίνει στην προετοιμασία. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ κανονίζει και φιλικά ματς, πέρα από τη δουλειά στις προπονήσεις. Και ένα από τα φιλικά αυτά θα είναι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο αντίπαλος, με το Περιστέρι. Συγκεκριμένα, στις 25/9, λογικά στο ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ως τυπικά γηπεδούχος.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

Από το Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ξεκινάει η προετοιμασία του Περιστερίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες της ομάδας το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στις 7 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση και η προπόνηση με την οποία θα σηματοδοτηθεί η έναρξη της σεζόν.

Άλλωστε, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Basketball Champions League (13-17/9) που θα διεξαχθούν στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» δεν αφήνουν περιθώρια να χαθεί ούτε μια ημέρα.

Ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του εκπόνησαν ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας των παικτών για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίστηκαν οκτώ φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων

21/8: Περιστέρι-IONA

26/8: Περιστέρι-IONA

28/8: Περιστέρι-ΑΕΚ

31/8: Με τον Παναθηναϊκό (δεν έχει οριστεί η έδρα)

4/9: Περιστέρι-Καρσίγιακα

8/9: Περιστέρι-Λαύριο

10/9: Περιστέρι-Χάποελ Ιερουσαλήμ

25/9: Ολυμπιακός-Περιστέρι

Διαβάστε επίσης