Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στα Σεπόλια! (Video)

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στα Σεπόλια! (Video)
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 21:57

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μαζί του είχε το τρόπαιο "Λάρι ο' Μπράιαν''.

Το Κύπελλο, για το οποίο μόχθησε όλα αυτά τα χρόνια και με την κατάκτηση του μας έκανε υπερήφανους. Αυτό, που σήκωσαν μόνο οι κορυφαίοι.

Η διαδρομή από την οδό Δράμας στο Έβερεστ του παγκοσμίου μπάσκετ ήταν δύσκολη.

Ο Γιάννης Τζίκας που διατηρεί ένα καφέ στην περιοχή τον στήριζε από τότε που ήταν μικρός. Ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε στη βάφτιση του όταν ο Γιάννης ήταν ήδη 1,83. Ήταν εκείνος που ταξίδευε στο εξωτερικό με την εθνική Ελλάδος, για να του ανυψώσει το ηθικό, όταν οι γονείς του δεν είχαν χαρτιά, αλλά και λεφτά για να πάνε να τον δουν.

Ο κ. Γιάννης θυμάται στην κάμερα του MEGA τις δύσκολες στιγμές, tη φτώχεια και την ανέχεια που βίωσε η οικογένεια Αντετοκούνμπο και συγκινείται.

Η υπόσχεση του Θανάση

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά και θυμάται τα ΣΕπόλια σε κάθε ευκαιρία.

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια της σεζόν και όχι μονο αυτή τη σεζόν, αλλά από την πρώτη στιγμή που παίξαμε μπάσκετ μας στηρίζουν» δήλωσε ο ΘΑνάσης.

Η σύζυγος του Γιάννη Τζίκα, η κυρία Καίτη θυμάται τον σημερινό πρωταθλητή Θανάση, το χαμόγελο του, αλλά, και την υπόσχεση του. Κάτι της χρωστάει. «Μου έχει υποσχεθεί μία μπλούζα να την βάλω στο μαγάζι την περιμένω» ανέφερε η κ. Καίτη.

Οι ιστορίες για το Γιάννη στη γειτονιά που μεγάλωσε είναι πολλές ο κύριος Κώστας Πανταζόπουλος που είχε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή θυμάται τι έκανε για να βγάλει τα προς το ζην το αδύνατο τότε αγόρι και συγκινείται.

Όλοι τους στην περιοχή τονίζουν δύο πράγματα πως οι αξίες της οικογένειας και η σκληρή οδήγησαν αυτά τα παιδιά στην πρόοδο.

Πηγή: Mega

Διαβάστε επίσης