Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ για Σπανούλη: «Σαν να κοιτούσε το… Γκραν Κάνιον»!

Ντόρσεϊ για Σπανούλη: «Σαν να κοιτούσε το… Γκραν Κάνιον»!
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 16:51

Τεράστια είναι η επιρροή που είχε ο Βασίλης Σπανούλης, στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Έλληνας παιχταράς, GOAT του Θρύλου, επηρέασε όλους τους παίκτες, με τους οποίους έπαιξε. Και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος αποκάλυψε ένα από τα… τελετουργικά του Kill Bill, πριν από τους αγώνες!

«Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για τον Σπανούλη, έναν σπουδαίο παίκτη και άνθρωπο. Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, που ποτέ δεν παραπονέθηκε για τίποτα. Δεν είχε σημασία αν κάναμε ‘τρελές’ προπονήσεις ή είχαμε δύσκολα ταξίδια. Πάντα τα έδινε όλα για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Το αστείο, που πάντα θα μείνει στην μνήμη μου, είναι ότι στην προθέρμανση πριν από κάθε αγώνα έκανε ένα σπριντ στο μισό του γηπέδου και πατούσε τη γραμμή κοιτώντας κάτω το παρκέ σα να βρισκόταν στο χείλος του Γκραν Κάνυον ή κάτι τέτοιο! Ήταν το τελετουργικό του πριν από κάθε παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον Βασίλη και στην οικογένειά του. Του εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής του, αλλά και ότι καλύτερο σε όλους στον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε επίσης