Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: «Αυτό περίμενα όλο το καλοκαίρι»

Γουόκαπ: «Αυτό περίμενα όλο το καλοκαίρι»
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 - 22:31

Στην Ελλάδα είναι ο Τόμας Γουόκαπ και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Περιμένω με ενθουσιασμό να ξεκινήσουμε. Αυτό είναι το συναίσθημα όλο το καλοκαίρι, είναι σίγουρα δύσκολο να αφήνεις πίσω την οικογένειά σου από την στιγμή, όμως από τη στιγμή που το έκανα είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά. Κατά την διάρκεια της πτήσης ήμουν υπερενθουσιασμένος θα έλεγα. Θα συνηθίσω γρήγορα πιστεύω».

Αν μίλησε καθόλου με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε:«Όχι, δεν μίλησα, αλλά θα το κάνω σίγουρα. Είναι λογικό για έναν τόσο σπουδαίο αθλητή όταν σταματάει την καριέρα του να χρειάζεται λίγο χρόνο ηρεμίας με την οικογένειά του και τους φίλους του. Θα τους γνωρίσω όλους. Για αυτό ήρθα λίγο νωρίτερα. Να συνηθίσω, να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας, την πόλη, το γήπεδο. Η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλά η δική μου δουλειά ξεκίνησε ήδη.

Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους Έλληνες. Πίσω στην Αμερική δεν παρακολουθούν όλοι τα νέα του κόσμου, αλλά εγώ κι η οικογένειά μου το κάναμε. Ξέρουμε τι συμβαίνει με τις πυρκαγιές, προσευχόμαστε και τους σκεφτόμαστε. Δεν είναι μόνοι τους. Όσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη».

Οι στόχοι του: «Πρωτάθλημα, κύπελλο και Final 4».

Διαβάστε επίσης