Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αφίξεις των «ερυθρόλευκων» για την έναρξη

Οι αφίξεις των «ερυθρόλευκων» για την έναρξη
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 18:57

Σε λίγο καιρό ο Ολυμπιακός θα αρχίσει την προετοιμασία του και στο μπάσκετ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για να αρχίσουν οι προπονήσεις της ομάδας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» περιμένει πλέον άλλη μία μεταγραφή για να κλείσει το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι τότε όμως να αποκτηθεί ο παίκτης αυτός, οι Πειραιώτες μαζεύονται ενόψει της έναρξης των προπονήσεων. Ένας-ένας θα έρχονται στην Ελλάδα. Ο Γουόκαπ είναι ήδη στη χώρα μας, έχοντας περάσει κιόλας και τις ιατρικές του εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο αναμένεται στις 19:50 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Λιβιό Ζαν Σαρλ. Μία ημέρα μετά και συγκεκριμένα στο 15Αυγουστο, ημέρα Κυριακή, θα έρθει στην Ελλάδα ο Χασάν Μάρτιν στις 20:45 και τη Δευτέρα 16 του μήνα στις 10 το πρωί θα επιστρέψει στη ώρα μας ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Παράλληλα, ο θηριώδης σέντερ Μουστάφα Φαλ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έρχεται στις 20 του μήνα στις 16:10 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης