Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλικό δημοσίευμα για Ντόρσεϊ: «100% τελειωμένο, απαντάει θετικά» (photo)

Ιταλικό δημοσίευμα για Ντόρσεϊ: «100% τελειωμένο, απαντάει θετικά» (photo)
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 16:27

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φέρεται να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, εδώ και μέρες. Φέρεται να είναι ο επόμενος παίκτης, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει. Ο 25χρονος περιφερειακός φέρεται να έχει εδώ και καιρό συζητήσεις με τους Πειραιώτες, ενώ ιταλικό δημοσίευμα τον φέρνει, σήμερα, προ των πυλών του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ένα tweet από τη γειτονική χώρα, αναφέρει πως ο Ντόρσεϊ απαντάει θετικά στον Ολυμπιακό και πως το deal είναι 100% τελειωμένο! Η έλευση του Ντόρσεϊ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον Θρύλο, αφού ο ομογενής έχει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες έχει επιστρέψει πλέον ο Θρύλος.

Αυτό δίνει το δικαίωμα στον Μπαρτζώκα, να αναζητήσει ακόμη έναν ξένο, ώστε να κλείσει την εξάδα, με τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Φαλ. Μάλιστα, στο δημοσίευμα από την Ιταλία προστίθεται πως ο Θρύλος ήδη περιμένει την απάντηση του Ματ Τόμας…

Δείτε το:

Διαβάστε επίσης

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3x3 Greece TOUR

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3x3 Greece TOUR

Μια φαντασμαγορική μπασκετική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.