Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά είναι τα δεδομένα για Χασάν Μάρτιν

Αυτά είναι τα δεδομένα για Χασάν Μάρτιν
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 10:43

Θέμα ανέκυψε, όταν δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόσθετο χειρουργείο, το οποίο ο Χασάν Μάρτιν είχε κάνει μετά το πρώτο, στο γόνατο. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός λίγους μήνες μετά τον καθαρισμό, τον οποίο είχε κάνει, τον περασμένο Φεβρουάριο, υποβλήθηκε σε έναν ακόμη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρισκόταν εκείνο το διάστημα. Αυτός δεν έγινε αυθαίρετα και… άσκοπα, αλλά ήταν αναγκαίος.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν: Το χειρουργείο θα γινόταν ακόμη και αν ο Μάρτιν βρισκόταν στην Ελλάδα. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθούσε, στην ίδια απόφαση θα προέβαιναν για τον παίκτη, ακόμη και αν βρισκόταν στην Ελλάδα. Το γεγονός, όμως, ότι έκανε το χειρουργείο δίχως να ενημερώσει, αρχικά, την ΚΑΕ, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Ο Μάρτιν δεν ενημέρωσε εγκαίρως τον Ολυμπιακό, αλλά το έκανε εκ των υστέρων. Συγκεκριμένα μερικές εβδομάδες μετά. Ο Ολυμπιακός δεν… χάρηκε ιδιαίτερα η ΚΑΕ με αυτή του την ενέργεια, όπως είναι λογικό. Ο Ολυμπιακός του επέβαλε, λοιπόν, ένα πρόστιμο, για ΑΥΤΟ το θέμα όμως και όχι για το χειρουργείο καθαυτό. Επαναλαμβάνουμε, ο καθαρισμός αυτός θα έπρεπε να γίνει ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ.

Σε ό,τι αφορά το πότε ο Μάρτιν θα είναι έτοιμος, η εικόνα είναι σαφής: Ο Μάρτιν ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, αναχώρησε για τη Βουλγαρία, μαζί με την αποστολή και αν και ο Αμερικανός δεν αναμένεται να φορτσάρει άμεσα και να είναι παρών στα πρώτα φιλικά, αναμένεται να είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα. Αυτό βγαίνει από τον Ολυμπιακό και μοιάζει ξεκάθαρο. Όλα καλά, λοιπόν, με τον Αμερικανό, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό, για να είναι έτοιμος για τα επίσημα!

Διαβάστε επίσης