Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θαυμάστε» τον αντί-Ολυμπιακό υποψήφιο που κατεβάζει η ΕΟΚ στις εκλογές! (photos)

«Θαυμάστε» τον αντί-Ολυμπιακό υποψήφιο που κατεβάζει η ΕΟΚ στις εκλογές! (photos)
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:26

Προ των πυλών των εκλογών της ΕΟΚ βρισκόμαστε και μεγάλος στόχος είναι να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Οι υποψήφιοι είναι τρεις, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Άγγελος Παπανικολάου.

Και αν τους δύο πρώτους τους γνωρίζουμε, με τον Παναγιώτη Φασούλα να έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και τον Βαγγέλη Λιόλιο να αποτελεί τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα Πάτρας, κάποιοι δεν γνωρίζουν τον τρίτο υποψήφιο.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η ΕΟΚ έδωσαν το χρίσμα τους στον Άγγελο Παπανικολάου και ο διακεκριμένος καρδιολόγος, «μπασκετικός», μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για την θέση του υποψήφιου προέδρου στις επικείμενες εκλογές», γράφει ένα προ μηνών κείμενο από το «basketblog.gr».

Η ΕΟΚ, δηλαδή, «κατεβάζει» υποψήφιο έναν μεγάλο αντί-Ολυμπιακό! Πάλι καλά που είναι «μπασκετικός»!

Δεν το λέμε εμείς. Το δείχνει ο ίδιος ο Άγγελος Παπανικολάου, με παλαιότερα ποσταρίσματά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!!

Δείτε ενδεικτικά...

Αλήθεια, με αυτόν θα πάει... μπροστά το ελληνικό μπάσκετ; Είναι δυνατόν να είναι αυτός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ; Αλήθεια τώρα; Είμαστε σοβαροί;

ΕΜΕΤΟΣ!

Διαβάστε επίσης